Αρχική Σελίδα

Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η ηλεκτρονική Co. Jiajie Ningbo, ΕΠΕ είναι kong-κύρια η Hong επιχείρηση. Ιδρυμένη το 2006, η επιχείρηση, με την κατάλληλη μεταφορά, βρίσκεται στο χωριό Xiaoluxia, κωμόπολη Simen, πόλη Yuyao, επαρχία Zhejiang. Είμαστε ειδικευμένοι στην παραγωγή του ηλεκτροφόρου καλωδίου PVC, του λαστιχένιου ηλεκτροφόρου καλωδίου, του υφαίνοντας καλωδίου, του βουλώματος και της υποδοχής, των διασυνδεμένων συστατικών, της σπείρας καλωδίων και της σκληρότητας καλωδίων, κ.λπ….

 

Με μια καθαρή αξία περισσότερων από 60 εκατομμυρίων, καλύπτει έναν τομέα 22 στρεμμάτων και η περιοχή εργοστασίων είναι 16.000 τετραγωνικό μέτρο. Έχουμε 120 μέλη προσωπικού συμπεριλαμβανομένων 2 μηχανικών και του ποιοτικού ελέγχου 9 personnels. Η συνολική πώληση είναι περισσότερα από 80 εκατομμύρια το χρόνο. Μέσω των προσπαθειών αρκετών ετών, έχουμε λάβει ISO9001: πιστοποίηση του 2015, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, UL/CUL, VDE/GS, ASTA, SNI, SAA, PSE, KC, KEMA και επιτακτική ασφάλειας πολλών άλλων χωρών.

 

Η επιχείρηση ακολουθεί την επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ακεραιότητας και της τιμιότητας» και ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών με τη διοικητική αρχή «της καλής πίστης ως ρίζα, η ποιότητα ως θεμελιώδη η ταχύτητα ως αποδοτικότητα.» Το Jiajie επιθυμεί την τίμια συνεργασία, κοινή ανάπτυξη με τους ανθρώπους των διαφορετικών περιπάτων. Σας προσκαλούμε ειλικρινά για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον χέρι-χέρι.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ηλεκτρονική Co. Jiajie Ningbo, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύτηκε στην παραγωγή των σκοινιών δύναμης, των βουλωμάτων δύναμης και του σκοινιού επέκτασης. Η επιχείρηση έχει ιδρυθεί από το 2006. Επομένως, έχουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην παραγωγή των σκοινιών δύναμης.

 

Στην αρχή, η επιχείρησή μας δεν είχε όχι περισσότερων από 20 υπαλλήλους. Εργάστηκαν πραγματικά σκληρά όχι μόνο για τους αλλά και για την επιχείρηση. Τα επόμενα χρόνια, η ομάδα μας αυξανόταν γρήγορα, και το επίτευγμα πώλησης αυξανόταν σε πεντακόσια δολάρια. Η επιχείρηση επέκτεινε μεγαλύτερος και μεγαλύτερος λόγω όλων των προσπαθειών των μελών. Εν τω μεταξύ, ο αριθμός και η απόδοση του εξοπλισμού αναπτύχθηκαν επίσης.

 

Ευτυχώς, σήμερα έχουμε μια καθαρή αξία περισσότερων από 60 εκατομμυρίων. Η επιχείρησή μας καλύπτει έναν τομέα 22 στρεμμάτων και η περιοχή εργοστασίων είναι 16.000 τετραγωνικό μέτρο. Έχουμε περισσότερα από 120 μέλη προσωπικού συμπεριλαμβανομένων 2 μηχανικών και του ποιοτικού ελέγχου 9 personnels. Η συνολική πώληση είναι περισσότερα από 70 εκατομμύρια το χρόνο.

 

Πιστεύουμε στο μέλλον και κάνουμε μελλοντικός. JIAJIE δεν θα σταματήσει ποτέ για την ανάπτυξη!

Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd. Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd. Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd. Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : jiajie

Αριθμός Υπαλλήλων : 130~160

Ετήσιες πωλήσεις : 1000-1100

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας UL εγκεκριμένο σκοινί δύναμης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας UL εγκεκριμένο σκοινί δύναμης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας UL εγκεκριμένο σκοινί δύναμης για τις πωλήσεις καλής ποιότητας UL εγκεκριμένο σκοινί δύναμης για τις πωλήσεις