Αρχική Σελίδα

Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ηλεκτρονική Co. Jiajie Ningbo, ΕΠΕ είναι kong-κύρια η Hong επιχείρηση. Ιδρυμένη το 2006, η επιχείρηση, με την κατάλληλη μεταφορά, βρίσκεται στο χωριό Xiaoluxia, κωμόπολη Simen, πόλη Yuyao, επαρχία Zhejiang. Είμαστε ειδικευμένοι στην παραγωγή του ηλεκτροφόρου καλωδίου PVC, του λαστιχένιου ηλεκτροφόρου καλωδίου, του υφαίνοντας καλωδίου, του βουλώματος και της υποδοχής, των διασυνδεμένων συστατικών, της σπείρας καλωδίων και της σκληρότητας καλωδίων, κ.λπ….

   

  Με μια καθαρή αξία περισσότερων από 60 εκατομμυρίων, καλύπτει έναν τομέα 22 στρεμμάτων και η περιοχή εργοστασίων είναι 16.000 τετραγωνικό μέτρο. Έχουμε 120 μέλη προσωπικού συμπεριλαμβανομένων 2 μηχανικών και του ποιοτικού ελέγχου 9 personnels. Η συνολική πώληση είναι περισσότερα από 80 εκατομμύρια το χρόνο. Μέσω των προσπαθειών αρκετών ετών, έχουμε λάβει ISO9001: πιστοποίηση του 2015, Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, UL/CUL, VDE/GS, ASTA, SNI, SAA, PSE, KC, KEMA και επιτακτική ασφάλειας πολλών άλλων χωρών.

   

  Η επιχείρηση ακολουθεί την επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ακεραιότητας και της τιμιότητας» και ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών με τη διοικητική αρχή «της καλής πίστης ως ρίζα, η ποιότητα ως θεμελιώδη η ταχύτητα ως αποδοτικότητα.» Το Jiajie επιθυμεί την τίμια συνεργασία, κοινή ανάπτυξη με τους ανθρώπους των διαφορετικών περιπάτων. Σας προσκαλούμε ειλικρινά για να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον χέρι-χέρι.

   

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

 • OEM / ODM

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

 • Ε & Α

   

   

  Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ningbo Jiajie Electronics Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. CUI YU TING

Τηλ.:: 86-574-6212-5666

Φαξ: 86-574-6216-0621

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)